Wandelen met de wsv RET

De vereniging

Ik loop (haha) al heel wat jaren mee in de wandelsport. De laatste jaren is dat vooral via de Wandelportvereniging RET, een van de bedrijfsverenigingen van het Rotterdamse Openbaar Vervoer. Bij velen erg bekend door de drukbezochte verzorgingsposten tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Maar zeker niet minder belangrijk zijn de 3 tochten die we per jaar organiseren: in maart de RET Wandeltocht vanuit remise Sluisjesdijk. In de zomer de Spijkenissermars, een belangrijke trainingstocht voor de Vierdaagse, met afstanden tot 50 km. En in oktober vanuit metrostation Hoogvliet de Metromars. Via het menu komt u op pagina’s met alle informatie over deze tochten.

Het wandelprogramma

47e RET Wandelmars, zaterdag 26 maart 2022

32e Spijkenissermars, zaterdag 18 juni 2022

40e Metro mars, zaterdag 15 oktober 2022

Door te klikken op bovenstaande tochten, krijgt u alle details van een tocht te zien. Dat kan uiteraard ook via de website van de bond, de KWBN: www.wandel.nl .

Onze folder bekijken? Dat kan via deze link naar een pdf: Wandelprogramma RET 2022!!

De vereniging is ook te vinden op twitter (vooral tijdens de Vierdaagse), op FaceBook en op Instagram!

Onze vereniging is aangesloten bij de overkoepelende bond, de KWBN. Leden van de bond krijgen bij alle tochten op vertoon van hun ledenpas 1 euro korting. Onze info op de site van de KWBN vindt u HIER.

Onze volgende tocht:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Share This