34e Spijkenisser Wandeltocht 15 juni 2024

Copyright: https://beeldbank.rws.nl/

De tweede tocht uit het jaarlijkse wandelprogramma van de wsv RET. De tocht vertrekt vanuit de kantine van Atletiekvereniging Spark, Atletiekpad 1,  3202 LM  Spijkenisse. De routes voeren door de prachtige omgeving van Voorne-Putten. U wandelt door de Bernisse, langs het Spui en de Maas. Er zijn wandelingen over korte en lange afstanden, normaal gesproken een prima training voor de vierdaagse. Dit jaar dan maar voor een alternatieve vierdaagse?

 

 

 

 

 

Kan deze tocht doorgaan? Gelukkig wel. Volgens het openingsplan van RIVM en regering zijn buitensport evenementen weer volop mogelijk, mits er voldoende afstand wordt gehouden. De rustposten onderweg zijn dan ook in de vorm van een “stop and go” post met voldoende warme en koude dranken, stoelen op ruime afstand van elkaar, in een natuurgebied. Ook de start/finish locatie wordt zo ingericht dat er nooit teveel mensen in de kantine komen. Respecteer svp de aanwijzingen van onze vrijwilligers.

Afstanden en starttijden

 

50 km 07.30-08.30
40 km 08.00-09.30
30 km 08.30-11.00
20 km 09.00-12.00
10 km 09.00-12.00

 

PIN Betalen

Inschrijfgeld en consumpties bij start en finish kunnen met PIN betaald worden.

Beloning

De beloning bij deze tocht is een medaille met lint in de kleur van de Spijkenisser vlag. Voor deelnames zijn vervolg nummers beschikbaar.

Bereikbaarheid

Er is bij de startlokatie ruime parkeergelegenheid beschikbaar. De start is zo’n 1,5 km lopen vanaf metrostation Spijkenisse Centrum.

Route naar startbureau Spijkenisse

Wandelen naar startbureau

 

Inschrijven

 In verband met de nog geldende corona risico’s vragen we iedereen om vooraf in te schrijven en te betalen. Op deze manier kunnen we zorgen voor een goede spreiding van het aantal wandelaars, en kunnen we snel van start gaan.

Voor deze wandeling gelden de volgende inschrijfgelden:
wandeling met beloning 6,00 euro (leden KWBN 5,00 euro)
wandeling zonder beloning 4,00 euro (leden KWBN 3,00 euro)
medewerkers RET deelname gratis (bij vermelding ambtenarennummer bij opmerkingen)

Atletiekvereniging Spark

Met onderstaande email kunt u zich inschrijven voor de Spijkenissermars op 18 juni a.s. Inschrijvingen dienen uiterlijk donderdag 15 juni binnen te zijn. U kunt dit formulier voor meerdere mensen gebruiken, maar wilt u 1 formulier per afstand gebruiken?

De inschrijf prijs is 6 euro per persoon met beloning, 4 euro zonder beloning. Leden van de KWBN krijgen op beide prijzen 1 euro korting (dus resp 5 of 3 euro pp).

Wilt u het inschrijfgeld svp direct overmaken op rekening NL57 INGB 0004 1855 14 tnv wsv RET.

Door op de knop “verzenden” te klikken wordt uw inschrijving verwerkt. Vergeet niet het antwoord op de simpele som in te vullen, zodat we weten dat het geen buitenlandse spam is 🙂

Heeft u ingeschreven, maar bent u toch verhinderd, of wilt u de tocht liever op een later moment lopen? Dan krijgt u op zondag 20 juni alsnog de route naar keuze toegestuurd. Ook een digitaal bestand is beschikbaar (dus PDF en GPX).

Nog vragen? Email dan naar info at wsvret.nl

Spijkenissermars

2 + 4 =

Share This