34e Spijkenisser Wandeltocht 15 juni 2024

De tweede tocht uit het jaarlijkse wandelprogramma van de wsv RET. De tocht vertrekt vanuit de kantine van Atletiekvereniging Spark, Atletiekpad 1,  3202 LM  Spijkenisse. De routes voeren door de prachtige omgeving van Voorne-Putten. U wandelt door de Bernisse, langs het Spui en de Maas. Er zijn wandelingen over korte en lange afstanden, een prima training voor de vierdaagse.

Onderweg is er een soort van “vierdaagse” rustpost beschikbaar, Voor de allerlangste afstand is er een twede drankpost aanwezig. Ook staan er in de routes nog cafe rusten aangegeven.

Afstanden en starttijden

 

50 km 07.30-08.30
40 km 08.00-09.30
30 km 08.30-11.00
20 km 09.00-12.00
10 km 09.00-12.00

 

PIN Betalen

Inschrijfgeld en consumpties bij start en finish kunnen met PIN betaald worden.

Routes

Alle routes zijn duidelijk gepijld. Tevens ontvangt iedereen een duidelijke beschrijving mee bij de start. Als u het bij inschrijving heeft aangegeven (en vooraf heeft betaald), sturen wij u een PDF of GPX route toe op donderdag of vrijdag. In overzicht krijgt u een indruk van de routes en rustposten op onze route-pagina!

Wandelplaatje

Wij stempelen bij de start wandelboekjes af. Ook zijn er wandelplaatjes beschikbaar. Helaas hebben we geen IVV stempel meer beschikbaar.

Beloning

De beloning bij deze tocht is een medaille met lint in de kleur van de Spijkenisser vlag. Voor deelnames zijn vervolg nummers beschikbaar.

Bereikbaarheid

Er is bij de start lokatie ruime parkeergelegenheid beschikbaar. De start is zo’n 1,4 km lopen vanaf metrostation Spijkenisse Centrum.

Wandelen naar startbureau

Inschrijven

 Het is niet nodig om vooraf in te schrijven. Maar als u onderstaand formulier gebruikt, dan ligt uw startkaart wel gelijk klaar zaterdag. Zeker als u ook al vantevoren betaalt, bent u helemaal snel vertrokken, of zit u extra snel aan de koffie! Zorgt u bij contante betaling zoveel mogelijk voor gepast muntgeld? Hoeft natuurlijk niet, maar het is altijd lastig als de eerste 3 wandelaars met 50 euro komen 🙂

Voor deze wandeling gelden de volgende inschrijfgelden:
wandeling met beloning 6,00 euro (leden KWBN 5,00 euro)
wandeling zonder beloning 4,00 euro (leden KWBN 3,00 euro)
medewerkers RET deelname gratis (bij vermelding ambtenarennummer bij opmerkingen)

Atletiekvereniging Spark

Met onderstaande email kunt u zich inschrijven voor de Spijkenissermars op 15 juni a.s. Inschrijvingen dienen uiterlijk donderdag 13 juni binnen te zijn. U kunt dit formulier voor meerdere mensen gebruiken, maar wilt u 1 formulier per afstand gebruiken?

De inschrijf prijs is 6 euro per persoon met beloning, 4 euro zonder beloning. Leden van de KWBN of leden van bij de KWBN aangesloten wandelsportverenigingen krijgen op beide prijzen 1 euro korting (dus resp 5 of 3 euro pp).

Voor vooruitbetaling van het inschrijfgeld kunt u onze rekening rekening NL57 INGB 0004 1855 14 tnv wsv RET te Alphen aan den Rijn gebruiken.

Door op de knop “verzenden” te klikken wordt uw inschrijving verwerkt. Vergeet niet het antwoord op de simpele som in te vullen, zodat we weten dat het geen buitenlandse spam is 🙂 Direct na verzenden ontvangt u van het systeem een automatische bevestiging!

Heeft u ingeschreven, maar bent u toch verhinderd, of wilt u de tocht liever op een later moment lopen? Dan krijgt u op verzoek alsnog de route naar keuze toegestuurd. Ook een digitaal bestand is beschikbaar (dus PDF en GPX).

Nog vragen? Email dan naar info at wsvret.nl

Spijkenissermars

13 + 10 =

Share This