43e Metro mars zaterdag 12 oktober 2024

De derde tocht uit het jaarlijkse wandelprogramma van de wsv RET. Deze najaarstocht vertrekt vanaf metro station Hoogvliet. Uitstekende bereikbaarheid, uiteraard met de metro, maar ook met de auto. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid direct bij het station. U zult verbaasd zijn over de prachtige omgeving van Hoogvliet. De routes gaan door het gebied van de Oude Maas, maar ook richting Poortugaal en Rhoon. Onderweg wordt er gezorgd voor een goede rustpost en een snackpunt.

Afstanden en starttijden

 

40 km 08.00-09.00
25 km 08.30-11.00
15 km 08.30-12.00
10 km 08.30-12.00
 5 km 08.30-12.00

Beloning

Voor deze tocht is een fraaie metro medaille beschikbaar. Heeft u de medaille al ontvangen na een eerdere tocht? Dan kunt u een vervolgnummer aanschaffen om op het lint te bevestigen.

 

Bereikbaarheid

Metrostation Hoogvliet, Langs de Baan

Verzorging

Elke route heeft een of meerdere rustposten op de route. Dat varieert van een sportkantine, een McDonalds, of voor de wat langere afstanden een eigen RET rust waar koffie, thee of limonade te koop is. De 40 km komt zelfs twee keer langs deze rustpost.

Inschrijven

Het is mogelijk om bij de start in te schrijven, en contant of met PIN te betalen. U kunt echter ook vooraf per email inschrijven en betalen:

Voor deze wandeling gelden de volgende inschrijfgelden:
wandeling met beloning 6,00 euro, wilt u dat we de medaille opsturen, dan komt er 3 euro verzendkosten bij
wandeling zonder beloning 4,00 euro
medewerkers RET deelname gratis (bij vermelding ambtenarennummer bij opmerkingen)
Voor leden van de KWBN geldt een korting van 1 euro op bovenstaande prijzen!!

COVID maatregelen

Op dit moment zijn er geen corona maatregelen meer van kracht. Start en finish vinden plaats bij de personeels ingang onder het metro viaduct. We koffie, thee, limonade, soep en versnaperingen beschikbaar.

Metrostation Hoogvliet

Langs de Baan 94, 3191 TP  HOOGVLIET

Met onderstaande email kunt u zichvooraf  inschrijven voor de Metromars op 15 oktober a.s. Inschrijvingen dienen uiterlijk donderdag 13 oktober binnen te zijn. U kunt dit formulier voor meerdere mensen gebruiken, maar wilt u 1 formulier per afstand gebruiken? U kunt zich ook bij de start inschrijven. PIN betalen is mogelijk.

De inschrijf prijs is 6 euro per persoon met beloning, 4 euro zonder beloning. Leden van de KWBN krijgen op beide prijzen 1 euro korting (dus resp 5 of 3 euro pp).

Wilt u het inschrijfgeld bij voor-inschrijving svp direct overmaken op rekening NL57 INGB 0004 1855 14 tnv wsv RET.

Door op de knop “verzenden” te klikken wordt uw inschrijving verwerkt. Vergeet niet het antwoord op de simpele som in te vullen, zodat we weten dat het geen buitenlandse spam is 🙂

LET OP: alleen een email versturen als u ook gebruik maakt van voorafgaande betaling. Voor inschrijven bij de start is geen aanmelding noodzakelijk.

Heeft u ingeschreven, maar bent u toch verhinderd, of wilt u de tocht liever op een later moment lopen? Dan krijgt u op zondag 16 oktober alsnog de route naar keuze toegestuurd. Ook een digitaal bestand is beschikbaar (PDF).

Nog vragen? Email dan naar info at wsvret.nl 

Metromars

Lid wandelbond?

Afstand

Beloning

14 + 10 =

Share This